
ÜRÜN KAMPANYALARI
50000TL ÜZERİ ÜCRETSİZ KARGO 📦
TESLİMAT SEÇENEKLERİ
En geç 21 Mart günü kargoda!
Ürün Bilgileri

- HT51, B51 ve B500E sıkma penseleri ile uyumludur.
- Çeşitli boyutlarda mevcuttur.
- 2 parçalı yarı yuvalı tasarım
Günlük uygulamada, orta/yüksek gerilimli güç kabloları ve sistemleri için terminalleri ve kablo konektörlerini sıkıştırmanın en yaygın yolu altıgen kıvırmadır.
Çoğu Cembre kıvırma aletinde ortak olan altıgen tasarım ve 2 parçalı yarı oluklu tip. Altıgen kablo kıvırma, düşük ve yüksek voltajda çok telli bakır kablolarda 130 kN’a kadar bir kuvvete izin verir.
Kıvırma aleti, kıvırma işlemi sırasında her taraftan uygulanan ve daha geniş bir temas yüzeyi oluşturan merkezi ve sabit bir kuvvet etkisi ile karakterize edilir.
Profesyonel altıgen kıvırma aleti tipik olarak iletkenlerin ve bağlantı malzemelerinin boyutlarına uyan kalıpların kullanılmasını gerektirir. Bu, terminallerin ve konektörlerin iletken ve kıvırma pensesinin boyutlarına uyması gerektiği anlamına gelir.
Ürün Değerlendirmeleri
5
- 0%
4
- 0%
3
- 0%
2
- 0%
1
- 0%
Düşüncelerinizi paylaşın
Bu ürünü kullandıysanız, düşüncelerinizi diğer müşterilerle paylaşın.
Değerlendirme bulunamadı!
Bu ürün için değerlendirme bulunamadı. İlk değerlendirmeyi siz yazmak ister misiniz?
Taksit seçeneği bulunamadı!
Maalesef şu anda bu ürün için taksit seçeneği bulunmamaktadır.